Saltex

Saltex

Saltex – Solutions for Every Need

 

Saltex Oy valmistaa tekonurmia kansainvälisille kentille, tarjoten laadukkaat tuotteet tilaajille ja pelaajille. Saltexille on myönnetty korkeat standardit täyttävä FIFA Preferred Producer -valtuutus, jossa huomioidaan tuotteiden pitkä käyttöikä ja tuotanto- ja asennusprosessien matala ympäristövaikutus. Vuodesta 1991 Alajärvellä toiminut yritys yhdistyi osaksi Unisport Groupia vuonna 2015.

Sivustolla esitellään näyttävästi yrityksen toiminta ja tuotteiden ominaisuudet, samalla tarjoten runsaasti aineistoa tuotteiden hankkimista suunnittelevalle asiakkaalle. Päätelaitteiden monipuolisuuden lisäksi ulkoasussa kiinnitettiin erityistä huomiota Saltexin brändilinjauksiin kuvien, fonttien ja värimaailman osalta.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Saltex Oy
 • Julkaistu
  Elokuu 2019
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.saltex.fi

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena.

WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Itsenäinen WordPress-teema

 

Kun sivusto toteutetaan Valakian omaa, itsenäistä WordPress-teemaa hyödyntäen, se ei nojaa kolmannen osapuolen page builderien, lisäosien tai teemojen varaan. Tämä vaikuttaa suuresti siihen, että sivuston suorituskyky on korkea ja latausnopeus on mahdollisimman nopea, eikä kaistaa käytetä ylimääräisiin http-pyyntöihin. Tämä on myös suoraan kytköksissä hakukonenäkyvyyteen ja saavutettavuuteen.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.