Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamo logo

Rytmikorjaamo – se rouheampi paikka bisnekselle

 

Rytmikorjaamo on luovien voimien keskus Seinäjoella. Yritysten keskittymä, kokous- ja tapahtumatalo ja yksi Suomen suurimmista rokkiklubeista. Tervetuloa töihin, kokoukseen, keikalle, opiskelemaan!

Valakia uudisti yhteistyössä muiden rytmisläisten kanssa Rytmikorjaamon Talon sivut. Toteutuksessa olivat mukana myös Wave Productions, Studio Street, LR mainos ja Tenho Viestintä & Valmennus.

Tietoa projektista

 

Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat moitteetta kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.