Kauppaseinäjoki.fi

Kauppaseinäjoki

Kauppaseinäjoki.fi – Parhaat ostospaikat keskellä kaupunkia!

 

Kauppaseinäjoki.fi-sivustolla käy ilmi Seinäjoen kauppakeskuksien monipuolisuus. Keskustan lukuisat vaatekaupat, erikoiliikkeet, kahvilat ja ravintolat tarjoavat monia vaihtoehtoja ostoksille ja vapaa-ajan viettoon yksin, ystävien kanssa tai perheen kesken.

Sivusto sai uuden, raikkaan ilmeen rakennettuna WordPress-julkaisujärjestelmään, jonka kautta kauppakeskukset voivat jakaa monipuolisesti tietoa tuotteistaan ja tarjouksistaan. Kauppaseinäjoki.fi:n tavoitteena on lisätä eloa, vetovoimaa ja elinvoimaisuutta kaupungin keskustaan sekä luoda kaikille yhteinen tunnistettava brändi, jonka kautta saat kätevästi tietoa Seinäjoen keskustan tapahtumista ja liikkeiden tuotteista sekä palveluista.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Kauppaseinäjoki
 • Julkaistu
  Syyskuu 2021
 • Julkaisujärjestelmä/tekniikka
  WordPress
 • Osoite
  www.kauppaseinajoki.fi

WordPress julkaisujärjestelmänä

 

WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena. WordPress on helppo käyttää ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.


Rakennamme kaiken responsiiviseksi

 

Valakian sivustot rakennetaan aina päätelaitteisiin mukautuviksi eli responsiivisiksi.

WordPress on helppokäyttöinen ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia lisätoiminnoille tulevaisuutta silmällä pitäen. Järjestelmä mahdollistaa sivujen reaaliaikaisen editoinnin.

WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja ajan vaatimusten mukaisena.

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion etänä tai paikan päällä, jossa linjataan parhaat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin. Tekijöiden yhteystiedot löydät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa palveluistamme sähköisellä lomakkeella – ja luodaan yhdessä tehokkaimmat työkalut markkinointisi tueksi.