Euroopan meri-, kalatalous- ja vesi­viljely­rahasto EMKVR

EMKVR 2021–2027 logo
Euroopan meri-, kalatalous- ja vesi­viljely­rahasto EMKVR

Euroopan meri-, kalatalous- ja vesi­viljely­rahasto EMKVR

 

Euroopan meri-, kalatalous- ja vesi­viljely­rahaston (EMKVR) kautta edistetään kestävää kalastusta ja vesi­viljelyä, unionin yhteistä kalastus­politiikkaa ja alueellisen työllisyyden ja koheesion lisäämistä.

EMKVR:n Suomen ohjelmasta rahoitetaan kalatalouden kehittämis- ja investointihankkeita, jotka voivat liittyä kestävään kalastukseen, vesiviljelyyn, kalan jalostukseen ja kalakauppaan sekä kalatalouden ympäristötoimiin. Rahastosta rahoitetaan myös meripolitiikkaa, kalastuksen valvontaa ja kalatalouden tiedonkeruuohjelmaa.

Valakia suunnitteli EMKVR:lle uuden sivuston – korvaten aiemmin toteuttamamme, vuonna 2018 käyttöönotetun sivuston. Uuden hankekauden sisällöt ja materiaalit esitetään merijakalatalous.fi-sivustolla raikkaalla ja selkeällä tavalla, selaamista helpottamaan loimme myös tumman tilan näkymän. Toteutimme myös mukautettuja toimintoja ja lisäosia, muun muassa Kalaleder-ryhmien esittämistä ja päivittämistä varten.

Koska laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta koskee julkishallinnon organisaatioita, pyrimme täyttämään sivustolla kaikki tekniset osa-alueet saavutettavuuteen (accessibility) liittyen. Ulkoasun lisäksi saavutettavuus tulee huomioda esimerkiksi navigoinnissa ja kuvien vaihtoehtoissa kuvauksissa.

Tietoa projektista

 
 • Asiakas
  Euroopan meri-, kalatalous- ja vesi­viljely­rahasto EMKVR
 • Julkaistu
  Tammikuu 2024
 • Julkaisujärjestelmä
  WordPress
 • Osoite
  www.merijakalatalous.fi
EMKVR:n Kalaleader-alueet isolla näytöllä

Räätälöidyt ratkaisut

 

Valakian WordPress-toteutuksissa ajattelemme ratkaisuja aina asiakas edellä. Räätälöidyillä ratkaisuilla nopeutetaan ja sujuvoitetaan niin asiakkaan päivitystyötä kuin sivustolla vierailevan käyttäjäkokemusta.

EMKVR:n sivustolle toteutimme lisätoimintoina muun muassa Kalaleader-ryhmien sijaintikartan, jonka yhteystiedot ja karttakohteet on päivitettävissä räätälöidyn lisäosan avulla.

Meri- ja kalatalous mukautuu päätelaitteille – saavutettavuus huomioiden

 

Valakian sivustot rakennetaan aina responsiivisiksi, jolloin ne toimivat saumattomasti kaikilla päätelaitteilla. WordPress-järjestelmää ja sen lisäosia päivitetään aktiivisesti, näin se pysyy turvallisena ja uusimpien vaatimusten mukaisena.

Sivuston saavutettavuudessa huomioimme visuaalisen ulkoasun (kontrastit ja värit) lisäksi mm. navigoinnin näppäimistöllä sekä kuvien vaihtoehtoiset alt-tekstit, jotka osaltaan parantavat käyttäjäkokemusta.

EMKVR:n mobiilinäkymiä

Ota yhteyttä

 

Vaihdetaan ajatuksia!

Saat meihin yhteyden puhelimitse tai postitse, voimme sopia myös tapaamisen etänä tai paikan päällä – tarkemmat tekijöiden yhteystiedot löytyvät Yhteys-sivulta.

Laitetaan työt tulille!

Tiedustele tarjousta tai tietoa sähköisellä lomakkeella – voimme järjestää yhteisen keskustelutuokion, jossa linjataan tarpeet ja luodaan paras ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.